.

.

Grudi Masažer Vakum Masažer Grudi Masažer Salon Guardu Sha Izbacila Aparat Desktop Domaćinstvo Vakum Negativan Pritisak Masažer SAD propisima

Grudi Masažer Vakum Masažer Grudi Masažer Salon Guardu Sha Izbacila Aparat Desktop Domaćinstvo Vakum Negativan Pritisak

KM 239.75

Iznos
Tova je dostupna

pamuka.Visokog kvaliteta-usisivač izbacila terapija je napravljen od visokog kvaliteta ekološki prijateljskog plastične materijala, nema nuspojave na svojoj koži, je trajnim, i stabilna je za dugoročnu koristiti.Efektivni-Veoma efikasno u liječenju mnogo bolesti i zdravstvene probleme.Poboljšanje mišića imunitet i funkcije se smatra kao način da se otvori tijelo je "nenadano".Udobno koristiti-moćna i može se upotrijebiti na svaki deo tela.Usta kupa je glatka i ne boli kožu.Veoma je bezbedno da se koristi.Ovo vakum izbacila terapija može biti upotrebljeno više puta i može da bude pročišćen kasnije.Možeš ih koristiti kad, bilo gdje, bilo da je u kancelariji, kod kuće ili u hotelu.Lako upravljati-Naš usisivač izbacila tretman kit je lako da rade i čist.Različitih veličina mogu upoznati tvoje drugačije potrebe.Molim te poruku-ako imaš kakvih pitanja ili proizvod pitanja, možete kontaktirati radnji.Karakteristika : Trajnih materijal sa visokom težak nositi otpora.Nema vatre ili struje, nema potrebe da brineš o vatri, sigurno koristimo.Operacija je prikladnije.To je moćna i može se upotrijebiti na svaki deo tela.Stimulira krv oksigenacije i detoksifikaciju, promovirajući svjetla i oslobađanje od stresa.Detoxifies metabolizma ostataka u mišića tkiva, unutrasnjost creva i koža.Možeš ih koristiti kad, bilo gdje, bilo da je u kancelariji, kod kuće ili u hotelu.Specifikacija : materijal : plastične Boja : transparentni Projekat Tip : Masažu i Opuštanje Pakovanje listu : Instrument *1 Grudi briga cup*6 Liposukciju glavu*3 Privatni Cup*2 Rezanci cup*4 Guardu Sha cup*4 Izbacila cup*8 Grudi kup disajne puteve*1 Liposukciju glavu disajne puteve*1 Guardu Sha i izbacila dusnik*1 mjere Opreza za upotrebu 1. Ako je tijelo je proširene vene, to ne bi trebalo da se koristi. 2. Tokom trudnoće ili menstruacija, trebalo bi biti suspendirana. 3. Poslije obroka, krv je koncentrirana u sistemu za varenje, tako da to nije prikladno uzeti to. 4. Nakon korištenje, žila na koži površinu se šire, pa trebala bi se odmoriti za 30-40 minuta prije kupanja.Kada koristi, gurni u istom pravcu, ne gore, dole, leva, i u pravu. 5. Kao negativan pritisak gravitacija će jer flint, koristio bi trebao biti odloženo za nekoliko dana, efekt će biti bolje. ★Biti siguran da procitao upute pažljivo prije nego što koristimo!.

O robi

material:
plastic
Color:
transparent
Project Type:
Massage and Relaxation
Packing list:
Instrument *1 :
Breast care cup*6 :
Liposuction head*3 :
Private Cup*2 :
Noodle cup*4 :
Gua Sha cup*4 :
Cupping cup*8 :
Breast cup airway*1 :
Liposuction head airway*1 :
Gua Sha and cupping trachea*1 :
Precautions for use :
1. If the body has varicose veins, it should not be used. 2. During pregnancy or menstruation, it should be suspended. 3. After a meal, blood is concentrated in the digestive system, so it is not suitable to take it. 4. After use, the blood vessels on the skin surface dilate, so you should rest for 30-40 minutes before taking a bath. When using, slide in the same direction, not up, down, left, and right. 5. As the negative pressure gravity will cause flint, the use should be postponed for a few days, the effect will be better. :
★Be sure to read the instructions carefully before use! :
Slična roba u kategoriji