.

.

12PCS kutiju za Leće, Kontakt Sociva Kutiju Lijevo/Desno Oči Držač Kontejner, na Otvorenom Mini Kontakt Sociva Natopi Skladište Pribor za Putovanja&Kući.(6Purple+ Bijele, 6Green+ White)

12PCS kutiju za Leće, Kontakt Sociva Kutiju Lijevo/Desno Oči Držač Kontejner, na Otvorenom Mini Kontakt Sociva Natopi Skladište

KM 4.49

Iznos
Tova je dostupna

【Godinu dana Zalihe】 - Svaki paket je 6 PCS"purpurno + bijelom"i 6 PCS "zeleni + bijelom" ukupno je 12 PCS.Oni mogu biti korištene za godinu dana.Možeš promijeniti kutiju za leće jednom mjesečno da zaštitiš tvoje oči. 【Lako Nositi】 - veličinu kutiju za leće je 2.58* 1.22* 0.67 cm.Mini kutiju za leće je dobar drug za tebe da izađeš za aktivnosti i otvorenom putovanja. 【Teksturu Materijal】 - To je ekološki prijateljskog plastične materijal.Kontakt sociva slučaj je lijepa je u izgledu, mali u veličinu i lako se koristi, tako da možeš da uzmeš to lako. 【Dobar Dizajn】 - "Otišao" i "u Redu" su jasno označena na poklopac od svaki kontakt sociva kutiju, koja može biti jasno odvojeno i da je jako zgodno da se koristi. 【Idealan Izbor】 - Izaberi mini kontakt sociva kutiju, možeš staviti ove divne i lijepa kutija u kancelariji, kompjuter torbu, kući fioci, uredu stolu, džepu, seti svjetlo urina da ti nosi koristiti, pridruži nam se ti pridružiti veoma lepe i energičan slatkiše boja obitelj.Boja : Ljubičasta&zelene.

O robi

Slična roba u kategoriji