.

.

Nerđajućeg Čelika Ceduljicu 5 Qt., Mikro-Probio, Probio Lako Stisak Strainer. Sjajno za Pranje Tjesteninu, Rezance, Povrce, Voce, Rižu i drugi Mali Zrna.

Nerđajućeg Čelika Ceduljicu 5 Qt., Mikro-Probio, Probio Lako Stisak Strainer. Sjajno za Pranje Tjesteninu, Rezance, Povrce,

KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Vrhunski Kvalitet Hrane Razredu Nerđajućeg Čelika Izgradnji, Deblje I Jači Materijal, Neće Krivine, To Je Rust Besplatno, I Neće Utjecati Na Ukusa Za Hranu.Naš Teški Dužnost Strainer Obavlja Kao I Niko Drugi.Pažljivo Dizajniran Sa Tobom Na Umu – Sa Stotinama Mali Mikro Rupe Hranu Odvode Super Brzo Bez Ikakvih Pitanja.Možeš Da Opereš Manje Od Zrna Na Vrijeme.Koristiš Ga U Posudu, Ili Samo U Sudoperi.Ergonomske Bavi – Veći I Širom Zaboravio Bavi Čini Rukovanje Lakše, Posebno Kad Manipulira Toplu Hranu.Čvrsti Dovoljno Prsten Bazu Drži Ceduljicu Od Prevrnuo Preko.Suđa Sigurnom – Samo Stavi Ga U Mašinu Kad Je Zavrsio .. Koristeći Svoju Ceduljicu, Čista Dizajn Mreža Je Stvarno Lako Čistiti.I To Brzo Suši Previše. 100% Novac Nazad Garantujem : Smo Uvjereni Da Ćeš Kao I Uživaj U Vita Saggia Ceduljicu.Međutim, Ako Ti se ne sviđa Ovaj Proizvod, Dat Ćemo Vam Povrat novca.

O robi

Slična roba u kategoriji