.

.

30ml Polu-Trajno Tetovažu Pigment, Dugo Traje Brzo Boje Tetovažu Mastilo, Ne Nestaje Pogodan za Novi Početnike ili Tetovažu Umjetnici(#4)

30ml Polu-Trajno Tetovažu Pigment, Dugo Traje Brzo Boje Tetovažu Mastilo, Ne Nestaje Pogodan za Novi Početnike ili Tetovažu

KM 6.14

Iznos
Tova je dostupna

BRZO BOJE : boja je lako boja i ima tetovažu da imaš brže boje efekat.Lako boja, svetle boje i bez boje, da napraviš tetovažu još živa i atraktivna.Dugotrajan tetovažu tinta, nježna i glatko teksturu, lako da se prijavim, pogodan za sve kože.VISOKOG KVALITETA MATERIJAL : Ovu tetovažu mastilo napravljen od visokog kvaliteta biljka pigmenata, sigurno i sigurni da koristimo.Ekološki prijateljskog i živa i sjajnih boja, ce sigurno boje i boje koža pigmenata kako ti želiš.SIGURNO I KOŽA PRIJATELJSKI : Ovu tetovažu pigmenata mogu ti pokazati boju.Nema oštećenja i nježne kože, prijateljski nastrojen prema tvojoj koži.Pogodan za profesionalnu umetnici koriste ili početnike praksi.VISOKO se KONCENTRIŠEM OD PIGMENATA : boje su napravili koristeći stil to uključuje korištenje visoka koncentracija da budem siguran da živa i boje, bez obzira na boju ili senci da tražiš, veoma zgodno za tebe da ga koristiš.ŠIROM PRIJAVU : Pogodan za zglob, prstiju, tigre usta, vrat, uvo, zglob, itd.da koristiti.Slobodni boje : crni, bijeli, svetlo plava, ljubicasta, žutog, red, da bi zadovoljio tvoju drugačije potrebe kada si tetovažu.Tetovaža pigmenata se koristi za tijelo tetovažu, sa dobro pokrivanje.Duge i stabilna, boje, pogodan za sve kože.Moraju imati saučesnika za novi početnike ili profesionalni umjetnika tetovaže.Boja je lako boje, i ne boji se gase, čini mi se tvoja tetovaža više privlačan.Sve pigmenata sigurni da koristimo.

O robi

Condition:
100% Brand New
Content:
30ml
Optional Color:
Black, White, Light Blue, Purple, Yellow, Red
Package List:
1 x Tattoo Pigment :
Note:
1. It is normal for some colors to be layered after being placed for a long time. Shake it before use. The layering is mainly due to the density of toner and water caused by the density of different. :
2. Some physique is allergic to red pigment, this is a normal phenomenon. :
3. Please cover the bottle cap after use to avoid volatilize. :
4. Please store in a cool and dry area and avoid direct sun exposure. :
5. Avoid contact with eyes. If this happens, f with copious amounts of water, and consult your doctor. :
Slična roba u kategoriji