.

.

AQWEI Zime 2022 Razbio Kožu Popraviti Kremu Protiv Cracka Ruku Kremu za Stopala, Zime Anti Puca Krema, Vlažni Nogu Kremu za Suho Razbio Štikle (PC 3)

AQWEI Zime 2022 Razbio Kožu Popraviti Kremu Protiv Cracka Ruku Kremu za Stopala, Zime Anti Puca Krema, Vlažni Nogu Kremu

KM 41.33

Iznos
Tova je dostupna

2022 Popraviti Kremu : Ova napredna popraviti kremu pomaže da se izliječi suv, ispucala ili ispucala kožu.Posebno za hemijsko i razbio kožu zimi, to je potreba za tebe da izađeš.Popravak Kožu Savršeno : Iskoristiti kozu je prirodan sposobnost popravka kožu iznutra ka spolja, oslobodi je suva i svrbi kožu, vraća zdravo kožu.Prirodno je Stalo : Ovo kremu za ruke je bogata čaj drvo ulje, aloe vere, kokosovog ulja, apartman kamelija zeleni čaj izvući, što može smanjiti crvenilo, upalu i nervoza, prirodno sastojke, briga za kožu.Jaka Vlažni : Suhu kožu krema, aktivno napune koža je duboko vlagu.Ovo kremu za stopala, kremu za ruke i telo kremu pomoći održi vlagu ravnotežu potrebne od kože i spriječiti puca i dryness.Pogodan za Ovo popraviti krema je pogodan za hemijsko, bole noge, grube ruke, suhu kožu, ispucale usne, zime svrab, dryness i drugih neželjenih kožu uslovima. 1.Pogodan za hemijsko, ispucala i grubo kožu, izhidriram kožu i omekšati koža, prave koža glatka i nježan, i da liječe suva i tvrdu kožu. 2. Popravi teško, suv, razbio sacuvali koža i noge. 3. Ukloni mrtva koža i napraviti koža glatka i nježan. 4. Smiruje i izgladi suhe dijelovi stopala, osvežava dosta vode, i smanjuje izgled suv linije. 5. Lako iskoristi, lako nositi, i dostupna u bilo koje vrijeme.

O robi

Type:
Foot Cream
Gender:
Unisex
Net weight:
15g
Shelf life:
2 years
Skin types:
All skin types
Package includes:
1/3 x Foot Cream :
Slična roba u kategoriji