.

.

Čekrk Sintetički Konopac teskom Čekrk sa Kočnice teskom Priručnik Dignem Ruku Kurblati Zamajca Mašina Čekrk Pribor (Boja : CR500)

Čekrk Sintetički Konopac teskom Čekrk sa Kočnice teskom Priručnik Dignem Ruku Kurblati Zamajca Mašina Čekrk Pribor (Boja

KM 53.62

Iznos
Tova je dostupna

1, lako nositi, mogu biti povezani iz bilo kojeg pravca iz auta. 2, svjetlo i pametan, siguran i firma koristiti. 3, sa visokim univerzalnost i zgodno prijenos. 4, compact strukturi, mali volumen, svjetlo težinu, veliki dizanja kapaciteta.UPOZORENJE : 1. prije nego što koristiš, trebao bi da izvede rutinski pregled na alat i ne koristi oštećen alat.2. prijaviti da ispuštaš ulje mast na trčanje dijelove redovno.3. kada radite, molim te, drži druge osoblje dalje od operativne oblasti.4. ne mogu biti korištene za dizanje ili prijevoz ljudi.5. ne nastaviti koristiti ovaj konopac, žicu, ako to je našao da se nosi ili slomljeno.6. prije koristeći, molim te izračunati težinu objekta.Preopterećenje je strogo zabranjeno.7. Molim te ne koristi podnijeti extender da dodam moć podnijeti.8. mora da je pravo i našla kada utovar.9. držite ruke i odjeću iz svih trči dijelove.10. ne obavij konopac, žicu, ili užetom oko predmeta ili kuka sebe.11. ne teraj opremu odleti slobodno.12. Ovaj proizvod je zabranjeno da se modifikovani i podigao bez dozvole.13. ne stavio šrafciger u mjestu gdje je oprema je verena.

O robi

Slična roba u kategoriji